perjantai 27. joulukuuta 2013

Ensimmäinen blogiviesti ja hieman taustaa blogin toiminnasta

Dodih....

Päätin nyt kokeilla, millaista on blogata. En nimittäin ole aikaisemmin blogannut, joten tämä on ensimmäinen blogi, minkä teen. Ja aiheesta sen verran, että kirjoittelen lähinnä mun omasta elämästä ja siitä, mitä tulee tehtyä, mielenkiinnon kohteistani jne. mitä nyt sattuu tulemaan mieleen. :D Mitään henkilökohtaista en kuitenkaan ala tänne kirjoittaa, koska ei oikein innosta kirjoittaa sellaisista henkilökohtaisista asioista julkisesti, joita en haluaisi ulkopuolisten tietoon etc. jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Ja mitä mahdollisiin, tuleviin valokuviin (joita kuitenkin tulee :D), niin sama juttu niiden kanssa, että en lataile tänne sellaisia kuvia, joissa näkyy meikäläisen tuttuja, perheenjäseniä ja muita sukulaisia niin, että heidät tunnistaa, ilman heidän lupaansa. He tuskin haluavat naamaansa nettiin julkisesti. ;) Päivitystahti ei kuitenkaan ole ihan päivittäistä, mutta pyrin kuitenkin mahdollisimman usein kirjoittaa tänne.

Mitä blogien lukemiseen tulee, olen joskus lukenut ehkä muutamaa blogia, joita ei ollut kovin montaa, ja nekin olivat lähinnä The Sims-pelisarjaan liittyviä tarinablogeja, joiden lukeminen tosin jäi hukattuani niiden osoitteet enkä laiskuuttani jaksanut lähteä etsimään Googlen avulla niitä, kun blogien nimiäkään en enää muistanut. XD (En tosin tiedä, ovatko kyseiset blogit enää toiminnassa, kun ei ole tullut otettua selvää.) Sen jälkeen tuli taukoa blogien lukemisesta, mutta nyt viime aikoina on tullut luettua suurimmalta osin koiriin liittyviä blogeja, joka lähti Facebookista yhden koira-aiheisen ryhmän kautta yhden jäsenen mainostettua koirablogiaan siellä ja sitä kautta lähdin lueskelemaan muita blogeja, mitä löysin. Joten siitä ajatus sitten lähti. :3

Mutta mutta, kirjoittelen nyt hieman tästä päivästä. Tosin tänään ei ollut mitään erikoista, kun olen tällä hetkellä joululomalla, joka päättyy vasta ensi viikolla uudenvuoden jälkeen eli 2. tammikuuta 2014. Lähinnä olen katsonut hieman TV:tä ja oleilin koneella käyden mm. Howrse-nettihevospelin Suomen ja Ison-Britannian servuilla taas pitkästä aikaa, kun miulla on niillä tunnukset enkä ole käynyt niissä muuten kuin pyörähtämässä, mutta tällä viikolla tuli vähän tsempattua niissä käymisessä. Ja kun en ollut koneella, lueskelin jonkun aikaa "Etsiväkoira Sherdock"-mangaa ennen kuin lähdin käymään Citymarketissa. Piti ostaa hieman ruokaa viikonlopuksi, yksin kun asun, koska olin saanut jouluna lahjaksi sen verran rahaa eli yht. 110 euroa. Ruuan lisäks tuli ostettua yks uus manga eli Clampin ensimmäinen osa suomi-nimeltään Magic Knight Ravearth - Taikasoturit hintaan 6,90 €, 3DS:lle peli Pokémon X hintaan 54,95 € sekä elokuva Imaginaerum by Nightwish hintaan 4,99 €.

Ostokseni. Imaginaerumissa ja Pokémonissa vielä muovit päällä, siksi hintalaput.


Nintendo 3DS-konsolia ei tällä hetkellä ole, mutta ostan sen seuraavaksi ensi kuun puolella ja pelin ostin valmiiksi. Mitä esimerkiksi luokkakaverillani olen nähnyt kyseistä peliä, niin hienolta näyttää grafiikan puolesta. :D Jotkut Pokémonit ovat suoraan sanottuna hieman oudon näköisiä, jos niitä vertaa vaikkapa ensimmäisen kauden eli Indigo-kauden Pokémoneihin, joita oli siihen aikaan vaivaiset 151 Pokémonia. Ja itse vierastan vielä noita uusia Pokémoneja, koska olen seurannut Pokémonia alusta asti ja siihen aikaan Pokémonien ulkonäössä oli sentään jotain järkeä. :D

Clampiin en ole aikaisemmin tutustunut, joten ajattelin nyt vilkaista millainen sarja onkaan kyseessä. Mitä nyt oon hieman selannut tuota ensimmäistä osaa, niin tuon tyylistä taikatyttö-genreä olen lukenut viimeksi Tokio Mew Mew'n muodossa, joka oli tosin miun mielestäni pikkasen liian tyttömäinen(?!?) mun makuun, muuten juonessa ei ollut mitään vikaa. Ja ottakaa huomioon, että edellämainittu asia on minun mielipiteeni, joten toivottavasti TMM:n fanit eivät vedä hernettä palkoineen päivineen nenäänsä. Joten saa nähdä, miten homma Clampin kanssa menee. :)

Imaginaerumiin päädyin silkasta mielenkiinnosta nähtyäni mainokset kyseisestä elokuvasta joskus viime vuoden puolella (elokuvan tuotantovuosi on 2012), en vain siksi että leffassa esiintyy Nightwish, vaan ihan vain siksi, koska elokuvassa näkyy käytetyn nukkeanimaatiota. Sillä tekniikalla ei kauheasti ole tehty elokuvia ja viimeisin sillä tavalla tehty elokuva taitaapi olla tuo ParaNorman tai Frankenweenie(?), en muista kumpi.

Mutta se siitä sitten tältä illalta. Tuli "hieman" tekstiä näin ensimmäiseksi blogiviestiksi, mutta parempi sekin kuin ei mitään. XDDD Ja koska olen vielä uuno tämän blogin suhteen, mua saa autella tarpeen mukaan, jos siltä tuntuu, kunhan homma ei mene haukkumiseksi jne. Ensi kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti