torstai 2. heinäkuuta 2015

Hieman kuulumisia

Kirjoitan nyt vaihteeksi kuulumisia, että miten on mennyt. :)

Nyt on päästy heinäkuuhun asti. Jotenkin tuntuu, että aika menee tosi äkkiä. Varsinkin, kun tääkin blogi on ollut pystyssä 1,5 vuotta, melkein 2 vuotta. XP Ja yleensäkin aika tuntuu hurahtavan, kun tekee jotain. :D

Mutta siis. Nyt kesällä ei ole tullut tehtyä mitään erikoista lähinnä sateisten kelien takia ja itseä ei oikein innosta lähteä yksikseen minnekään kauas etenkään, kun en omista ajokorttia autosta puhumattakaan. Mitä nyt olen Desuconissa käynyt sekä aloitettu uusi harrastus postcrossingin saralla, kuten viimeksi kirjoitin (klik).

Juhannus tuli vietettyä siskon luona, jonne tuli myös iskä, siskon poikaystävä, nuorin sisko sekä isovanhemmat eli isän vanhemmat. Lähinnä grillailtiin ja vietettiin aikaa ja halukkaat saivat käydä saunassa. (Sisko asuu kyseisessä asunnossa vuokralla ja kämppä on toisen mummoni nimissä, joka asuu taasen eri paikassa.) Vanhankylänniemessä olisi ollut mahdollisuus käydä katsomassa juhannuskokkoa, mutta ei sitten tullut käytyä. Myöhemmin Facessa luin, että siellä oli ollut aika kivasti porukkaa paikalla. :D Ehkä sitten ensi vuonna, jos silloinkin on mahdollista mennä katsomaan juhannuskokkoa.

Viime viikonloppuna tuli käytyä pitkästä aikaa uimassa Sveitsin maauimalassa Hyvinkäällä. En edes muista, koska viimeksi olen käynyt Hyvinkäällä uimassa, vaikka osaankin mennä sinne. Ei vaan ole tullut käytyä. XP Muuten on kyllä tullut käytyä uimassa maaliskuusta lähtien, kun on seuraakin, mutta nyt Järvenpään uimahalli on vielä enää about pari viikkoa kiinni näin kesäaikaan, niin on ollut pakko käydä toisaalla uimassa. XP Voisi rannallakin käydä joskus, jahka saan raahauduttua Tervanokalle asti, jos en seuraa saa sinne. :D

Eilen tuli käytyä iskän kanssa hieman ajelemassa Hämeenlinnan suunnalla ja tuli extemboreena käytyä pitkästä aikaa kauppakeskus Tuuloksessa, kun sen ohi kerran mentiin. Hieman harmittaa, kun ei tullut otettua tuota kameraa mukaan, kun siellä Tuuloksessa oli esillä Hanssin-Jukan kone (lisää infoa tästä). :D Oli kyl hieno kone ja näytti varsin isolta ulkoapäin, mutta sisätilat olivat melko pienet, mitä nyt ovelta pääsi kurkkimaan sisään. Olishan mulla ollut kännykässä kamera, mutta mulla ei ole piuhaa, millä siirtää kuvat kännystä koneelle. ^__^' Mutta ylläolevasta linkistä näette, millainen kone kyseessä. Lisäksi Tuuloksessa oli myös semmonen melko uusi kirppari nimeltä Tuulosen löytö ja kirppis, mikä oli aika uusi tuttavuus meikäläiselle, kun Tuuloksessa ei ole tullut käytyä ehkä kuuteen (6) vuoteen, vaikka Hämeenlinnassa on kyllä tullut käytyä. Mutta anyway, Tuuloksessa tuli pyörähdettyä ja edellämainitulta kirpparilta tuli ostettua kaksi mangaa ja läjä kortteja yht. 18 kpl, kun halvalla sai (1,00 €/10 kpl). Kyseiset kortit on tarkoitus käyttää tähän postcrossing-harrastukseen, ettei ihan heti lopu.

Lisäksi tiistaina tuli ostettua Attack on Titanin kaksi ensimmäistä osaa, kun kyseistä sarjaa on nyt alettu suomentamaan Sangatsu Mangan toimesta. Sarja kulkee suomeksi ytimekkäästi Titaanien sota ja alaviitteenä toimii sarjan englanninkielinen nimi Attack on Titan. Päätin nyt ostaa ja katsoa, millainen suomenkielinen laitos on, kun on ollut muutenkin tarkoitus lukasta sarja ainakin englanniksi. Sarja on kyllä ennestään tuttu, kun yks kaverini linkkas skypessä joskus pari vuotta sitten yhden klipin Attack on Titanin animesta. Luen nuo mangat jossain vaiheessa, kun on ennestään luettavaa, mutta enköhän saa nuo jossain vaiheessa luettua. :)

The Gentlemen's Alliance Cross 5 2,00 €, Rave 34 1,50 €, 18 kpl postikortteja 2,00 €
Tuulosen löytö ja kirppis

Titaanien sota tutustumistarjouksena 6,20 € pakettina
Prisma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti