maanantai 20. heinäkuuta 2015

Sateinen heinäkuu

Tässä kuussa on ollut hieman sateinen ja viime viikolla ukkostikin parina päivänä (keskiviikko ja torstai), minkä takia en ole uskaltanut olla kauheasti koneella, ettei kone sano sopimustaan irti, jos ukkonen iskee kohdalle. :D

Muuten ei ole kyllä välttämättä satanut kuin pieniä kuuroja. Kaiken lisäksi olen puuhaillut hieman kaikenlaista, lähinnä lukenut kirjastosta lainaamiani kirjoja poies, palauttamassa jo luetut kirjat takaisin kirjastoon, käynyt lenkkipolulla eli Paavonpolulla kävelemässä ja muutenkin kerran viikkoon uimassa, tosin viimeisen kuukauden aikana lähinnä tuli käytyä uimassa tuolla Hyvinkään maauimalassa, koska muut läheiset uimahallit Järvenpään uimahalli mukaanluettuna ovat/olivat kiinni näin kesällä ja Hyvinkään maauimala oli ainut, joka on auki. Tosin Järvenpään uimahalli aukesi tänään kuukauden sulkemisen jälkeen, mutta vielä ei ole tullut sovittua muun seuran kanssa, kumpaan mennään uimaan seuraavalla kerralla, Järvenpäähän vai Hyvinkäälle. Eilen sunnuntaina oltiin viimeksi uimassa ja silloin oltiin Hyvinkäällä, joten seuraava kerta menee loppuviikolle. Joten sen näkee sitten.

Hankin muuten kuun alussa Verkkokauppa.comista paremman keskusyksikön, jonka mukana tulivat näppäimistö ja hiiri näyttöä lukuunottamatta. Hintaa näille tuli about 250 euroa postikuluineen. Enää pitää hankkia uusi näyttö, siihen asti tyydyn tähän vanhaan näyttöön. Vanhan koneen hankin käytettynä ja tässä vanhassa näytössä resoluutio näkyy hieman kusevan, kun The Sims 3-peliä pelasi, niin ei näyttänyt kunnolla varsinkaan eläinten ulkonäköä kunnolla. XP Olen hieman noita näyttöjä vilkaissut, minkä hintaisia löytyy, mutta en ole vielä päättänyt mistä ostan jne.

Sain muuten uuden parvisängyn itselleni. Tai no, uusi ja uusi, kun se oli ostettu käytettynä jostain Facen nettikirpparilta omien porukoiden toimesta. Kyseinen parvisänky on alkujaan ostettu Ikeasta, mutta nyt hintaa sille oli kuulemma 50 euroa eli paljon halvemmalla kuin mitä Ikeasta olisi tullut maksamaan. En ole vielä ottanut sitä käyttöön, koska tarkoitus olisi jostain hankkia kunnon patja ja alle pitää asentaa pöytälevy, mutta se ei ole vielä mahdollista laittaa, kun nykyinen sänkyni on sattuneista syistä vielä parvisängyn alla. (Asun siis 31 neliön asunnossa, joten vanhaa sänkyä on hieman vaikea laittaa eri paikkaan yhden pöytälevyn takia, kun on ennestään muitakin kalusteita käytössä.) Yksi ehdotus olisi ollut se, että vanha sänkyni eli runkopatja olisi laitettu parvisänkyyn, kunhan jalat olisi irrotettu, mutta silloin siitä olisi tullut hieman korkea eikä sängyn ja katon väliin jää muutenkaan kauheasti tilaa, mitä nyt kävin siellä kerran kokeilemassa (pystyy kuitenkin menemään kontaten sängylle makaamaan, kun on kiivennyt tikkailla ylös).

Minnekään kauemmaksi tässä kesällä ei ole tullut käytyä, koska en omista autoa ajokortista puhumattakaan eikä itsekseen ole tullut junalla mentyä minnekään. Tarkoitus olisi kyllä käydä jossain, mutta ei ole varsinkaan sadekelien takia kauheasti innostanut mennä minekään. Muuten olen lähetellyt muutaman kortin ja saanut itsekin pari korttia. Niistä erikseen erillisessä postauksessa. :3

Ensi kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti