keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Taukoa :(

On pitänyt jo aiemmin tehdä jotain postauksia tänne, mutta en ole saanut pahemmin aikaiseksi, koska tällä hetkellä ei ole oikein intoa postata mitään etenkään lifestyle-henkistä postausta noiden kortti-postausten lisäksi. Eikä ole myöskään tullut panostettua itse blogiinkaan sen pahemmin aiempien kiireiden takia, minkä takia täällä ei ole ollut myöskään mitään postauksia. Ainoa, mitä tänne oon tänä aikana laittanut, on tuo testituloksille laitettu oma osio tuonne yläreunaan.


Joten jään bloggaamisesta jonkinlaiselle tauolle, koska kuten aiemmin sanoin, niin ei tällä hetkellä ole intoa tehdä postauksia ja sama pätee noihin kortti-postauksiin, koska koen sen sitten olevan varsin yksipuolista postaamista pelkästään saamistani ja lähettämistäni korteista Postcrossingiin liittyen, kun ei tule sitten kirjoiteltua mitään lifestyleen liittyen, kuten olin alunperin ajatellut tämän blogin olevan. Ja välillä on ollut sellanen fiilis muita blogeja lukiessa, että pitäs päivittää lähes päivittäin blogia, mutta tuskin se mikään pakko ole. :)

Mutta tauolle menen joksikin aikaa, sitä en tiedä miten pitkäksi aikaa. Blogia en poista, vaan jätän sen kuitenkin kaikille luettavaksi ja jos taas tulee lisää intoa/motivaatiota blogata. Miut kuitenkin löytää Instagramista, jonne yritän kuitenkin säännöllisesti jonkinlaisia kuvia laittaa, kuten Postcrossingiin liittyen, mutta en kuitenkaan joka päivä. Säännöllisesti kuitenkin. Alta löytyy kuvankaappaus IG-profiilistani, jos jotakuta kiinnostaa sieltä käsin seurata. Kuvankaappauksen otin tästä pöytäkoneesta käsin, koska nykyisessä kännykässäni (Nokia Lumia) ei ole kuin IG:n beta-versio ja Instagrammia käytän lähinnä tabletilla, josta käsin tosin olisin voinut ottaa kuvankaappauksen, mutta en nyt alkanut sumplimaan sen avulla esim. kuvan siirtämistä laitteelta toiselle jne. kun kerran kirjoittelen tätä postausta pöytäkoneelta käsin (olen enimmäkseen päivitellyt blogia pöytäkoneelta käsin, koska koen sen helpommaksi käyttää blogin päivittämiseksi, koska samalla tulee tehtyä muitakin asioita koneen avulla).En erityisemmin lähtenyt muokkailemaan ylläolevaa kuvankaapausta copyrightin lisäksi, koska tuossa ei pahemmin näy mitään yksityistä. :) Mutta kommenttia voi ja saa toki heittää tänne blogin puolelle, jos siltä tuntuu jne. eikä ole IG:n puolella.

Edit: Sitä vielä piti sanoa (tai oikeastaan kirjoittaa), että en tosiaan ole katoamassa kokonaan blogimaailmasta, vaikka bloggaaminen jääkin toistaiseksi mun kohdalta. Tarkoitus olisi edelleen seurata muita blogeja Bloggerin lukulistan kautta sekä Facebookissa niissä ryhmissä, joissa olen ennestään. Tosin Bloggerin lukulistan blogit ovat jääneet pitkäksi aikaa hieman hunningolle, kun en ole lukenut sitä kautta tulevia uusia postauksia sen jälkeen, kun Google muutti listan paikkaa niin, ettei se ole enää heti ensimmäisenä tänne Bloggeriin tultaessa. Joten pitänee tässä jossain vaiheessa käydä sitä listaa läpi ja katsoa, mitkä blogit ovat vielä "elossa" ja mitkä eivät jne. sekä lukea rästiin jääneitä postauksia. :) Sekä tarkoitus laittaa seurantaan muita blogeja, jos tulee vastaan sellanen blogi, jota voisi seurata. :)

Mutta ensi kertaan, sitten joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti